keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kinuskinen juustokakku



Pohja
200g digestive-keksejä
75g leivontamargariinia

Täyte
1 pss Omar-kermakaramelleja
1 prk kondensoitua maitoa
725g maustamatonta tuorejuustoa
3/4 dl fariinisokeria
5 kananmunaa

Kuorrute
1½ dl ranskankermaa
1½ vispikermaa
2 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Murskaa keksit monitoimikoneessa ja sekoita sulatettu margariini joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Pilko Omarit pieneksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon sokeri ja kondensoitu maito. Vatkaa hetki, kunnes massa on hyvin sekaisin. Lisää joukkoon kananmunat ja sekoita vain kunnes munat ovat sekoittuneet hyvin joukkoon. Kääntele sekaan pilkotut Omarit. Kaada täyte vuokaan keksimurujen päälle. Laita päälle folio estämään kakun tummumista. Paista 160 asteisessa uunissa 1h 30min. Anna kakun jäähtyä ja siirrä jääkaappiin viilenemään mielellään yön yli.
Vatkaa ranskankermaa ja vispikermaa noin viisi minuuttia, kunnes se on vaahtoutunut kunnolla. Lisää sokerit ja vatkaa vielä kunnolla sekaisin. Levitä kuorrute kylmän juustokakun päälle.
Tarjoile halutessasi kinuskikastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti