150g tummaa suklaata
100g voita
4rkl maapähkinävoita
3 munaa
1½dl sokeria tai ruokokidesokeria
½dl kanelisokeria
2dl vehnäjauhoja
½dl kaakaojauhetta
pinnalle
2dl kaakaotomusokeria
tilkka vettä
100g voita
4rkl maapähkinävoita
3 munaa
1½dl sokeria tai ruokokidesokeria
½dl kanelisokeria
2dl vehnäjauhoja
½dl kaakaojauhetta
pinnalle
2dl kaakaotomusokeria
tilkka vettä
Paloittele suklaa ja voi. Sulata aineet mikrossa tai vesihauteessa. Lisää maapähkinävoi. Anna jäähtyä. Sekoita kanelisokeri (tai sokeri+kaneli), vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaaseos varovasti käännellen munavaahtoon. Lisää jauhoseos siivilän läpi ja sekoita tasainen taikina. Kaada taikina kulmikkaaseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Anna jäähtyä mielellään yönkin yli jääkaapissa. Sekoita kaakaotomusokeri vesitilkkaan ja korista pinta seoksella. Leikkaa neliöiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti