Tämän ohjeen bongasin joskus Neljän tähden illallinen -sarjan resepteistä. Salaatti toimii loistavasti alkuruokana!
erilaisia salaatteja (esim. lollorosso, jääsalaatti, rucola)
kirsikkatomaatteja
maalaisleipää
vuohenjuustoa/chevreä
hunajaa
pinjansiemeniä
oliiviöljyä
balsamicoa
Laita pannulle voita ja öljyä ja paahda leivänpalat siinä. Kun leipä on molemminpuolin rapea, murenna vuohenjuustoa makusi mukaan leipien päälle. Revi erilaisia salaatteja lautaselle, pilko joukkoon kirsikkatomaatit.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla.Valuta leipien ja vuohenjuuston päälle hieman hunajaa ja käytä leivät uunissa 2-3minuutin ajan (noin 200 astetta).
Laita pinjansiemenet salaatin päälle ja ripottele pinnalle vielä hieman oliiviöljyä ja balsamicokastiketta (itse käytin tummaa, paksua balsamicokastiketta). Asettele lopuksi lämpimät leivät salaatin päälle. Salaatti on parhaimmillaan heti tarjoiltuna!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti